Programma

Deze pagina wordt regelmatig bijgewerkt. Hou onze social media kanalen in de gaten!

Vrijdagavond

…und noch vieles mehr!!!

Zaterdagmiddag

Schunkelnmittag (=meedeinen)
Aanvang: 13:30 uur , einde 16:00 uur

Ook dit jaar organiseren we op zaterdagmiddag

“De Schunkelnmittag”. Een gezellig familiefeest voor jong en oud! Met als speciale gasten;

JAN KEIZER & ANNY SCHILDER (BZN) 

Voor de aller-, aller-, allerlaatste keer live te zien in het land van Maas & Waal aangezien ze eind 2019 stoppen met optreden. Verder zijn er o.a. een optreden van

Die Reifholzkappelle, kermisattracties, eten & drinken ….. en er mag gedanst worden! De entree is GRATIS, dus loop er gezellig uit.

Wanneer & waar: zaterdagmiddag 21 september van 13.30 tot 16.00 uur op het festivalterrein aan de Schriksestraat in Afferden (Gld.)

GRATIS ENTREE

Zaterdagavond

18:30 uur – terrein open
19:00 uur – tent open

De zaterdagavond is inmiddels een begrip in Maas en Waal en ver daar buiten. 99,999% van al ons publiek doet zijn/haar uiterste best om er geweldig uit te zien. Lederhosen en Dirndls, dat is wat je ziet. 

De avond begint traditioneel vroeg. Omstreeks 19.00 uur gaat de tent open en speelt Die Reifholzkapelle een toepasselijk stukje muziek om een ieder alvast in de sfeer te brengen. Na een uurtje geeft deze Kapel nog wat gas en begint met de opbouw van iets wat een fantastische avond beloofd te worden. Als Lothar het podium betreedt, dan gaat het echt beginnen!

Een bonte verzameling van artiesten zal het podium beklimmen om voor een feestende massa hun grootste hits ten gehore te brengen. Wie dat zullen zijn….? Dat weet je alleen als het Maas en Waalse Oktoberfeest voorbij is. De line-up van de zaterdagavond is ondertussen het best bewaarde geheim van Maas en Waal en omgeving. Je vindt dus geen affiches in de omgeving met de namen van de artiesten die deze avond komen. Dat is ook niet nodig. Alle bezoekers van de vorige edities staan te popelen om weer terug te komen. De mond op mond reclame doet zijn werk!!

Ook dit jaar belooft het weer een Fabelhafte Supertolle avond te worden.

Dit jaar kunnen maximaal 16 kaarten per persoon gekocht worden.

Dit komt overeen met twee tafels. Het maximale aantal kaarten per persoon geldt overigens ook voor de staanplaatsen! Houdt hier dus rekening mee als je met een grote groep bent.

Scroll to Top