F.A.Q.

Veelgestelde vragen

De Maas en Waalse Oktoberfeesten vinden plaats op zaterdag 18 september.

De Maas en Waalse Oktoberfeesten vind je aan de Schriksestraat in Afferden Gelderland.

Via deze website….duh! 😉

De Maas en Waalse Oktoberfeesten zijn alleen toegankelijk als je 18 jaar of ouder bent.

Heb jij jouw ticket bewaard voor de komende editie? Super! Jouw barcode blijft gewoon geldig aan de deur op 18 september. Voor de zekerheid kun je je ticket het beste opnieuw downloaden/printen.
Helaas vallen tickets voor de editie van 2020 niet onder het garantiefonds en kan er geen geld worden teruggevraagd.

Vanwege Corona is er nog veel onzeker maar kunnen we dankzij het garantiefonds toch starten met de voorbereidingen. Als je in 2021 een kaartje hebt gekocht en de Maas en Waalse Oktoberfeesten gaan niet door? Dan ontvang je jouw geld geheel terug. Heb je je kaartje in 2019 gekocht dan blijft deze geldig voor de eerst volgende editie van de Maas en Waalse Oktoberfeesten.

Dit wil zeggen dat de overheid garant staat én dus vertrouwen heeft in deze festivalzomer. Het garantiefonds dekt een groot deel van de onverzekerbare risico’s bij het organiseren van het festival in 2021. Dit geldt voor festivals vanaf 1 juli 2021.

Vragen over tickets kun je stellen aan onze ticket partner! Je neemt contact met ze op via info@yourticketprovider.nl of +31 30 2040258. Zij kunnen je helpen met al je vragen over betalingen, personaliseren en meer!

Check eerst of de mail niet in jouw spambox terecht is gekomen. Heb je binnen 15 minuten na het plaatsen van je bestelling nog geen mail binnen? Neem dan contact op met onze ticketpartner via info@yourticketprovider.nl of +31 30 204 02 58. Zij kunnen je verder helpen.

We gaan er vanuit dat we het Feest der Feesten in de vertrouwde vorm kunnen organiseren waarbij het voor iedereen toegankelijk is. Maar we moeten in ons achterhoofd houden dat de overheid met extra maatregelen kan komen, zoals een sneltest, een vaccinatiebewijs of het meten van de temperatuur. Als dit vanuit de overheid wordt verplicht moeten we ons hier aan houden.

Woon je dichtbij? Kom dan met de fiets. Er is een grote fietsenstalling aanwezig.
Laat je je brengen of kom je met de taxi? Volg dan de borden kiss ’n ride.
Kom je met de auto? Volg dan de borden met een P.

Dat kan! Er worden paden gecreëerd op het terrein waardoor dit goed begaanbaar is in een rolstoel. Daarnaast is er ook een invalide toilet aanwezig.

Ja die zijn er! Vlak na de entree van het festival vind je een heleboel kluisjes waarin je jouw tas, kleding en persoonlijke items kunt opbergen. Je kan jouw kluisje gedurende de avond zo vaak openen en sluiten als je wilt. 

Op De Maas en Waalse Oktoberfeesten kun je eten en drinken halen met festivalmunten. Deze haal je bij de muntenkassa’s, waar je met pin of contant kunt betalen. 
Let wel op: de munten zijn niet inwisselbaar en alléén geldig op 18 september.

Dat mag niet! Gelukkig hebben we op het festivalterrein genoeg lekkers te koop, dus dat moet helemaal goed komen.

Om de veiligheid te garanderen kun je helaas NIET weg om later weer terug te komen.

In de feesttent(en) mag NIET gerookt worden! Roken is alleen toegestaan in de outdoor area’s.

Er worden op het terrein geen sigaretten verkocht. Wil je toch roken deze avond? Zorg dan dat je voldoende voorraad meeneemt.
Roken is alleen toegestaan in de outdoor area’s.

Graag! Neem vooral je telefoon mee om de beste momenten vast te leggen en deel ze op de sociale media. Een (semi-) professionele camera is helaas niet toegestaan. Wil je op beroepsmatige wijze opnames maken van het evenement? Neem dan contact op met de organisatie.

Scroll to Top