Programma

Vrijdagavond

Kraantje Pappie

Kraantje Pappie weet werkelijk alles om te bouwen tot een feesttent. Hiphop in je face in combinatie met heel veel confetti is zijn trademark. Alex van der Zouwen, de echte naam van Kraantje Pappie, is een gewortelde Groninger met een Rotterdamse tongval. Door zijn gouden en platina hits als “Waar is Kraan?”, ” Feesttent”, “Pompen” en de “Manier” mag Kraantje zich inmiddels een van de beste en meest succesvolle rappers van Nederland noemen. 

The Dirty Daddies

Met veel plezier en passie hebben The Dirty Daddies in de vijf jaar dat ze bestaan een torenhoge nieuwe standaard gezet in het feestcircuit. Het woord coverband is af van het stoffige imago en de wervelende show van de witte brigade blijkt vrijwel onmogelijk te evenaren. Met hun explosieve energie, ‘alles to the max’ instelling en 120 hits in 120 minuten aanpak zijn de zeven mannen geliefde gasten geworden in feesttenten, op festivals en in de clubs. The Dirty Daddies zorgen keer op keer voor een muzikaal orgasme waar dagenlang van moet worden bijgekomen.

WE GIVE LOVE A BAND NAME!

Niels Geusebroek

Niels gaat in oktober en november 2018 de clubs in met de allereerste Throwback To-tour, een nieuw terugkerend tourconcept. De singer-songwriter zingt tijdens deze tour nummers van Coldplay, de band die voor hem als muzikant een grote inspiratiebron is.

Op de vrijdagavond zal Niels nummers van Coldplay spelen in de grote tent. Zeker weten dat dit een gaaf concert wordt!

Dinteren dut van Alles

Wederom staat van Dinteren op de vrijdagavond op het podium. Vorig jaar met nummers van Normaal. Dit jaar met nummers van…?!?
Maar dat het rock & lol wordt staat voor 100% vast!

Zaterdagmiddag

Schunkelnmittag (meedeinen) (Aanvang: 13:30 uur , einde 16:00 uur)

In de feesttent op het evenemententerrein verwelkomen we jong en oud, dus iedereen uit de omgeving die graag meedeint op traditionele Tirolermuziek. Met medewerking van Die Reifholzkapelle en een artiest, organiseren we een fantastische en onvergetelijke Tirolermiddag. 

Gratis entree

Zaterdagavond

De zaterdagavond is inmiddels een begrip in Maas en Waal en ver daar buiten. 99,999% van al ons publiek doet zijn/haar uiterste best om er geweldig uit te zien. Lederhosen en Dirndls, dat is wat je ziet. 

De avond begint traditioneel vroeg. Omstreeks 19.00 uur gaat de tent open en speelt Die Reifholzkapelle een toepasselijk stukje muziek om een ieder alvast in de sfeer te brengen. Na een uurtje geeft deze Kapel nog wat gas en begint met de opbouw van iets wat een fantastische avond beloofd te worden. Als Lothar het veel geprezen middenpodium betreedt, dan gaat het echt beginnen.Traditioneel komt de burgemeester van Druten de avond officieel openen. Dit heeft al een aantal keren tot hilarische taferelen geleid.

Een bonte verzameling van artiesten zal het middenpodium beklimmen om temidden van de kolkende feestmassa hun grootste hits ten gehore te brengen. Wie dat zullen zijn, weet je alleen als het Feest der Feesten voorbij is. De line-up van de zaterdagavond is ondertussen het best bewaarde geheim van Oafere. Je vindt dus geen affiches in de omgeving met de namen van de artiesten die deze avond komen. Dat is ook niet nodig. Alle bezoekers van de vorige edities staan te popelen om weer terug te komen. De mond op mond reclame doet zijn werk!!

Ook dit jaar belooft het weer een Fabelhafte Suppertolle avond te worden.

De kaartverkoop is op 25 mei om 19.00 uur. Vorig jaar hadden we exact 71 minuten nodig om alle 3000 kaarten te verkopen. Wil je er deze editie bij zijn?? Zorg dat je 25 mei je agenda leegruimt en tijdig aanwezig bent voor de kaartverkoop.

Dit jaar kunnen maximaal 16 kaarten per persoon gekocht worden.

Dit komt overeen met twee tafels. Het maximale aantal kaarten per persoon geldt overigens ook voor de staanplaatsen! Houdt hier dus rekening mee als je met een grote groep bent.