Programma

Er wordt momenteel hard gewerkt aan het programma van de vrijdagavond. Zodra er nieuws te melden is, zal dat zeker op deze pagina bekend worden gemaakt. 

Schunkelnmittag (meedeinen) (Aanvang: 13:30 uur , einde 16:00 uur)


In de feesttent op het evenemententerrein verwelkomen we jong en oud, dus iedereen uit de omgeving die graag meedeint op traditionele Tirolermuziek. Met medewerking van Die Reifholzkapelle en een artiest, organiseren we een fantastische en onvergetelijke Tirolermiddag.

 

Gratis entree

De zaterdagavond is inmiddels een begrip in Maas en Waal en ver daar buiten. 99,999% van al ons publiek doet zijn/haar uiterste best om er geweldig uit te zien. Lederhosen en Dirndls, dat is wat je ziet. 

De avond begint traditioneel vroeg. Omstreeks 19.00 uur gaat de tent open en speelt Die Reifholzkapelle een toepasselijk stukje muziek om een ieder alvast in de sfeer te brengen. Na een uurtje geeft deze Kapel nog wat gas en begint met de opbouw van iets wat een fantastische avond beloofd te worden. Als Lothar het veel geprezen middenpodium betreedt, dan gaat het echt beginnen.Traditioneel komt de burgemeester van Druten de avond officieel openen. Dit heeft al een aantal keren tot hilarische taferelen geleid.

Een bonte verzameling van artiesten zal het middenpodium beklimmen om temidden van de kolkende feestmassa hun grootste hits ten gehore te brengen. Wie dat zullen zijn, weet je alleen als het Feest der Feesten voorbij is. De line-up van de zaterdagavond is ondertussen het best bewaarde geheim van Oafere. Je vindt dus geen affiches in de omgeving met de namen van de artiesten die deze avond komen. Dat is ook niet nodig. Alle bezoekers van de vorige edities staan te popelen om weer terug te komen. De mond op mond reclame doet zijn werk!!

Ook dit jaar belooft het weer een Fabelhafte Suppertolle avond te worden.

De kaartverkoop is op 25 mei om 19.00 uur. Vorig jaar hadden we exact 71 minuten nodig om alle 3000 kaarten te verkopen. Wil je er deze editie bij zijn?? Zorg dat je 25 mei je agenda leegruimt en tijdig aanwezig bent voor de kaartverkoop.

 

Dit jaar kunnen maximaal 16 kaarten per persoon gekocht worden.

Dit komt overeen met twee tafels. Het maximale aantal kaarten per persoon geldt overigens ook voor de staanplaatsen! Houdt hier dus rekening mee als je met een grote groep bent.